Book tid

Vi er eksperter i kontaktlinser

Kontaktlinser er et populært synshjælpemiddel – og med god grund. Med kontaktlinser kan du både se godt og se godt ud, og du kan leve et aktivt liv uden at føle dig begrænset.

Vores kunder kan ikke blot nyde godt af vores flinke og personlige service, men også af vores konkurrencedygtige priser på kontaktlinser. Ønsker du også at tage del i de mange attraktive kundefordele, der fås hos Blume Optik, så besøg os i din nærmeste Blume Optik i dag.

Kontaktlinser hos Blume Optik

Køb kontaktlinser hos Blume Optik
Er du på udkig efter kontaktlinser, der passer til dit syn, din livsstil og din alder, så kan vi hjælpe.

Vi tilbyder flere forskellige typer af kontaktlinser, herunder endagslinser, månedslinser og multifocale kontaktlinser. Sidstnævnte – multifocale kontaktlinser – er linser med glidende overgang, der hovedsageligt er egnet til personer over 40 år med læseproblemer. Disse linser fås som både månedslinser og endagslinser. Der findes et utal af forskellige kontaktlinser, både med læsefelt og korrektion af bygningsfejl, som kan gøre din hverdag nemmere.

Der findes også et par egnede kontaktlinser til dig, hvad end du lider af langsynethed, nærsynethed eller noget helt tredje.  

 

Hvad koster kontaktlinser?
Hos Blume Optik tilbyder vi kontaktlinser til overkommelige priser.

Prisen på kontaktlinser kan variere og vil bl.a. afhænge af, om kontaktlinserne er med flerstyrke eller enkeltstyrke, ligesom det vil afhænge af kontaktlinsetype og udskiftningsfrekvens. Ønsker du et tilbud på månedslinser eller endagslinser, er du meget velkommen til at lægge vej forbi vores moderne optikerforretning i Køge.


Kontaktlinser eller briller?
Lider du af synsproblemer, skal du ikke nødvendigvis vælge mellem briller og kontaktlinser. Den ene mulighed udelukker nemlig ikke den anden.

Nogle vælger at erstatte briller med kontaktlinser, men rigtig mange bruger kontaktlinser som et supplement til briller. Kontaktlinser udmærker sig bl.a. ved at skabe færre gener i forbindelse med sport, i regnvejr osv.

 

Hvad skal dine kontaktlinser korrigere for? Find svaret med en synstest
For at kunne vejlede dig til de rette kontaktlinser er det nødvendigt at vide, hvad kontaktlinserne skal korrigere for. Det kan f.eks. være, at de skal korrigere for bygningsfejl, alderssyn, langsynethed eller nærsynethed.

For at kunne klarlægge dette skal der udføres en synstest. Hos os kan du få lavet en helt gratis synstest. Er du allerede brillekunde hos os, vil vi undersøge, om dine nuværende brillers styrke fortsat passer til dine øjne. Vi afsætter god tid til synstesten, og der er selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.


Tag en snak med vores kontaktlinseoptiker
Overvejer du at prøve kontaktlinser, men er du i tvivl om, hvorvidt det er den rigtige løsning for dig, og om der findes kontaktlinser, der kan dække dine behov? Så vil vi opfordre dig til at tage en snak med vores kontaktlinseoptiker, Louise. Louise er ekspert på området og vil kunne besvare alle dine spørgsmål.