Book tid

Professionelle synsprøver

Blume Optik er et godt sted at starte, hvis du oplever synsproblemer, eller hvis du har mistanke om, at du lider af en øjensygdom. En synsprøve vil nemlig kunne afsløre både synsproblemer og øjensygdomme, herunder grå stær, grøn stær, øjenforkalkning m.v.

Dit syn ændrer sig gennem hele livet, og synsforandringer kan komme snigende. Af følgende grund anbefaler vi, at du regelmæssigt får tjekket dit syn, og at du får enten kontaktlinser eller briller i tilfælde af synsproblemer.

Vi sætter altid god tid af til en synsprøve, som altid er gratis hos os.

Om synsprøve hos Blume Optik

Gratis synsprøve hos Blume Optik
Blume Optik tilbyder, at du helt gratis og uforpligtende kan få undersøgt, om dit syn er i orden, eller om du har brug for kontaktlinser eller briller. Er du eksisterende brillekunde, vil vi undersøge, om dine nuværende brillers styrke fortsat matcher dine behov. Vi tilbyder foruden synsprøver linsekontrol og efterkontrol.

Den gratis synsprøve udføres af en erfaren optiker og vil have en varighed på omkring 45 minutter.

Hvorfor regelmæssige synsprøver er vigtige
Det er forskelligt fra person til person, hvor ofte man bør få lavet en synsprøve, men den generelle anbefaling er at få tjekket sit syn hvert år eller hvert andet år. Det er sund fornuft at få tjekket sit syn regelmæssigt, idet synet ændrer sig med årene.

Med en synsprøve er det ikke blot muligt at udmåle din nøjagtige synsstyrke. Det er også muligt at klarlægge, om du lider af bygningsfejl, langsynethed, nærsynethed eller alderssyn. Resultatet af synsprøven vil afsløre, om du vil have behov for kontaktlinser eller briller.

Book synsprøve via vores hjemmeside
Er det også længe siden, at du sidst har fået undersøgt dit syn? Eller oplever du tegn på synsproblemer? Så kan du med god grund booke tid til en synsprøve. Det kan du nemt og hurtigt gøre på vores hjemmeside.

Der kan være mange forskellige tegn på, at du skal have tjekket dit syn. Det kan f.eks. være, at du oplever flimmer for øjnene, at du ser sløret, eller at du ofte har hovedpine eller oplever øjentræthed.

 

Hvorfor vælge en gratis synsprøve hos Blume Optik?
Erfaring: Vores optikere har mange års erfaring og anvender den nyeste teknologi.
Grundighed: Vi tager os tid til en grundig undersøgelse af dine øjne.
Bekvemmelighed: Du kan booke din synsprøve online, hurtigt og nemt.

Hos Blume Optik er vi stolte af vores fremragende kundeservice. Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os.